Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin, myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänihieronta saa kehomme sata triljoonaa solua värähtelemään. Hoidossa malja asetetaan kehon päälle ja annetaan äänen resonoida hoitaen kehoa, mieltä ja sielua. Asiakas makaa hoitopöydällä päin-ja selinmakuulla. Kulhoja soitetaan keholla ja kehon yläpuolella. Hoidossa käydään läpi koko keho. Tule hoitoon vaatteissa, joissa sinulla on mukava olla.

Äänihoitoon voit tulla, kun koet kaipaavasi rauhoittumista ja syvärentoutusta. Saat helpotusta stressiin, ahdistukseen, kehon jännitykseen ja unettomuuteen. Äänihoidossa rauhoitetaan parasympaattista, eli stressihermostoa. Keho saatetaan ikäänkuin nollatilaan, jolloin myös kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät. Äänimaljat sisältävät paljon harmoonisia ylä-ääniä, jotka lisäävät limbisen järjestelmän aktiivisuutta. Limbinen järjestelmä ohjaa tunteidemme säätelyä ja oppimista. Muistomme ja kokemuksemme ovat myös tallentuneina tänne, joten vanha ja unohtunut muisto saattaa noustaa tietoisuutemme pinnalle. Tutkimusten mukaan 40hz on talamustaajuus,jossa hermosolut värähtelevät. Talamuksen tärkein tehtävä on tarkkaavuuden säätely.

Tasapainoisen ja rentoutuneen kehon ja mielen myötä voimavaramme vahvistuvat ja keskittymiskykymme, oppiminen ja luovuus lisäntyvät.

 

Äänimaljan vaikutuksia:

 

verenpaineen lasku, sydämen sykkeen hidastuminen

suolen toiminnan tehostuminen

hengityksen syveneminen

liman irtoaminen keuhkoputkista

syvärentoutuminen

kivun lievittyminen

stressihormonitason lasku

unenlaadun parantuminen

virkeyden lisääntyminen

levollisuuden, tasapainoisuuden, itsehallinnnan ja itsetuntemuksen parantuminen

lihasjännitysten helpottaminen

 

Äänimaljahoito: 60min/60e